Tim Peters – Drumdocent (ma, do, vr)

Vanaf mijn achttiende ben ik gestart met het geven van drumles. Dat doe ik nu al tien jaar met heel veel plezier. Ik krijg energie van het les geven en er is niks mooier dan studenten te helpen hun doelen te behalen en vooruitgang te zien. Met mijn positieve energie probeer ik op een formele manier mijn passie te delen.

Mijn toekomstplannen zijn om nog veel mensen te kunnen helpen en inspireren met mijn drummen en drumlessen.

Verder hoop ik met zo veel mogelijk muzikanten samen te werken.

Video’s van Tim:

Jon Reintjens – Drumdocent (wo)

Jon studeert in het vierde leerjaar van de Rock Academie te Tilburg.

Van kinds af aan is Jon bezig met muziek. Mede door zijn vader kwam hij op jonge leeftijd in aanraking met verschillende muziekstijlen. Voornamelijk de classic rockmuziek was thuis vaak te horen.

Tegenwoordig luistert en speelt hij veel jazz, hiphop en Rnb.

Naast zijn opleiding aan de Rock Academie speelt Jon door het hele land met de acts: ISABEL(provoost), Leela Rosa, NORE, Ar-jane en Ruby Mus. Deze bands verschillen qua genre van Indie rock tot soul, hiphop, pop en Rnb.

Met zijn kennis en vaardigheden wil Jon bij Tim Peters Drumschool zowel beginnende als gevorderde muzikanten inspireren om hun eigen muzikale doel te bereiken.

Jon Reintjens tim peters drumschool

Video’s van Jon: