Tim Peters – Drumdocent (ma, do, vr)

Vanaf mijn achttiende ben ik gestart met het geven van drumles. Dat doe ik nu al tien jaar met heel veel plezier. Ik krijg energie van het les geven en er is niks mooier dan studenten te helpen hun doelen te behalen en vooruitgang te zien. Met mijn positieve energie probeer ik op een formele manier mijn passie te delen.

Mijn toekomstplannen zijn om nog veel mensen te kunnen helpen en inspireren met mijn drummen en drumlessen.

Verder hoop ik met zo veel mogelijk muzikanten samen te werken.

Mex van Gestel – drum docent (ma)

Mex is afgestudeerd aan Rockcity institute in Eindhoven als drummer en sessiedrummer. Drummen zit in zijn hart en ziel. Er niks wat hij liever doet. Andere mensen motiveren en inspireren doet hij graag.

Momenteel speelt Mex in de bands Beachdog en To Adelaide waarvan je nog veel gaat horen de komende tijd. Ook werkt Mex aan andere projecten en albums van artiesten mee.

Momenteel speelt Tim in:

Momenteel speelt Mex in: