Drumles in Tilburg

Opzoek naar leuke drumles in Tilburg of omstreken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Drumleraar Tim Peters is een gediplomeerde drummer met 10 jaar ervaring in drumles geven aan kinderen en volwassen en speelt drums voor verschillende muzikanten en artiesten zowel in zijn studio als op het podium. (Voor meer informatie over drumleraar Tim Peters klik hier).

Bij Tim zijn persoonlijke drumlessen ga je niet alleen uit een boek leren. Nee. Er komen veel meer dingen kijken bij drummen. Samen met Tim ga je alle dingen leren wat een drummer moet kunnen.

Je gaat proeven van de gehele ervaring van het zijn van een drummer. Drummen is namelijk plezier hebben en veel nieuwe dingen leren. Met een positieve en enthousiaste energie gaan wij zorgen dat jij je doelen behaalt.

Deze doelen maken wij samen. Een paar voorbeelddoelen kunnen zijn:

  • Het drummen van je favoriete nummer.
  • Nieuwe fills ontdekken
  • Je eigen sound en drumritmes bedenken.
  • drumritmes spelen in je eigen band?
  • Bepaalde drumtechnieken leren

Zonder een specifiek doel kunnen we ook prima aan de slag. Je komt er snel genoeg achter wat je wel en niet leuk vindt.

Zodra een doel behaald is wordt er regelmatig een stuk/song opgenomen zodat je altijd iets heb om naar terug te kijken en van te leren. Zo zie je je eigen voortgang en heb je altijd leuke play-throughs en video’s van je eigen drummen.

Gratis proefles aanvragen

Drumles Tilburg op maat

Bij de drumles in tilburg werkt Tim met verschillende methodes. Dit is omdat iedereen net even wat anders leert en dingen in zich op neemt. Samen komen wij er snel genoeg achter wat voor methodes het beste bij jou passen en wat je eigen persoonlijke wensen zijn. Uit ervaring is gebleken dat een combinatie van verschillende lesmethodes vaak het beste werkt.

Drumlessen in Tilburg voor alle leeftijden en niveau’s

Tim geeft drumlessen in Tilburg aan alle leeftijden en niveau’s. Of je nu; nog nooit achter een drumstel hebt gezeten, je wil specialiseren in funky- Hiphop- of Rockgrooves, of 70 bent en graag een nieuwe hobby wil uitoefenen (je bent nooit te oud om te leren). Het is allemaal mogelijk en je weet nooit of het iets voor je is als je het niet een keer probeert.

Drumlessen voor beginners zowel kinderen als volwassenen

Tim Peters Drums maakt gebruikt van verschillende methodes waardoor je muziek en noten snel op kan pakken en al snel nummers mee kan spelen. Een van deze zelf bedachte methodes waar Tim gebruik van maakt bij de drumles voor beginners is: [methode voor startende drummers. Hier te downloaden]. Met dit schema kun je gemakkelijk ritmes maken en fills uitwerken. Hierin creëer je ook snel en gemakkelijk je eigen ritmes. Vooral bij drumles voor kinderen is dit een succesvolle methode waarbij ze niet afschrikken van bladmuziek.

Vaak wordt de vraag gesteld wat voor leeftijd een kind moet hebben om op drumles te mogen komen. Het antwoord van deze vraag heeft te maken met de spanningsboog van het kind. De richtlijn ligt bij Tim rond -/+ 8 jaar. Is je kind nog iets jonger en zou je het toch graag willen proberen? de deur staat open voor een gratis proefles!

Drumlessen voor gevorderden

Heb je al een paar jaar drumles en wil je eens ervaren hoe de lessen bij Tim Peters Drums zijn? Of wil je aan een specifiek doel werken? Kom gerust een proefles volgen. Vervolgens maken we een persoonlijk plan en gaan we aan de slag om jouw doel te bereiken.

Voorbereiding auditie op een muziekopleiding / andere auditie

Ben je van plan om auditie te doen voor een muziekopleiding? Ook hierbij kan Tim je helpen. Tim geeft ook les bij Rockcitybasics. Rockcitybasics is een vooropleiding om je klaar te stomen om een muziekopleiding te gaan volgen (HBO/MBO) of om meer ervaring op te doen als muzikant in een band en om nieuwe muzikanten te ontmoeten. Voor meer informatie over wat deze vooropleiding inhoud kun je terecht op: https://www.rockcitybasics.nl/

Mogelijkheden 2 studenten tegelijk drumles

In de drumstudio in Tilburg (Diepenstraat 72) staan 2 drumstellen waarbij de student en leraar samen spelen. De meest voorkomende situatie is 1 of 1 privé les. Nu is er ook de mogelijkheid om met 2 studenten tegelijk les te krijgen. In dit geval speelt 1 student op een oefenpad en 1 op de drumkit. Er wordt dan halverwege de les gewisseld. Op deze manier kun je niet alleen van de leraar leren maar ook van elkaar.

Drumlespakketten

Bij veel muziekscholen moet je de drumlessen voor een geheel jaar vooruit betalen. Dit is bij Tim Peters Drums niet zo het geval. Je neemt hier namelijk lespakketten af van 10 lessen. Je kan dus na ieder lespakket kiezen of je door gaat met de lessen of niet. Hierdoor voorkomen we dat studenten noodgedwongen naar de les moeten. Voor tarieven van de lespakketten klik hier.

“Tim wist me erg goed uit te leggen hoe ik gevoel krijg voor het drumstel. Door zijn speelse, hands-on manier van lesgeven ben ik binnen korte tijd van absoluut motorisch gestoord naar ‘zeu, die kan drummen!’ gegaan. Als wandelende slagwerk encyclopedie heeft Tim me ook begeleid in het aanschaffen van mijn eigen drumstel.”

Sander, Student

“Tim geeft op een erg leuke manier les, hij leert je wat je zelf wilt leren en verplicht je tot niks maar motiveert je zo dat je wel veel wil oefenen. Tijdens de les is het altijd gezellig en na de les heb ik altijd wel weer iets nieuws geleerd. Ook is het erg handig dat Tim van alle stijlen wat weet en dus allround dingen aanleert. Zo kwam ik er zelf ook achter wat ik het leukste vind.

Jarco, Student

“Geen les is hetzelfde en Tim geeft je alle ruimte om de lessen dusdanig in te vullen waar jezelf behoefte aan hebt. Hij stemt de lessen precies af op jouw wensen en houdt daarbij ook rekening met het niveau waarop je drumt. Ik heb ook elke week het gevoel dat ik weer iets heb geleerd en de lessen zijn voor mij dan ook een must om het drummen leuk en als een uitdaging te blijven zien. Kortom ik kijk er elke week weer naar uit.”

Jack, Student

Gratis proefles Drummen in Tilburg!

De eerste les (proefles) is gratis. Tijdens deze les gaan we kennis maken en gaan we ervaren of drummen iets voor jou is, en of er een klik is tussen de student en de leraar. Nu tijdelijk een gratis paar stokken bij de proefles!

Online ondersteuning tijdens de lessen is bij Tim erg persoonlijk. Via whatsappcontact helpt Tim je ook buiten de lessen om met je drumvragen. Dit geld ook voor vragen over het drumstel of wat voor drumspullen het beste bij jou passen.

Klik hier voor mijn 12 drumtips voor als je nu al aan de slag wil gaan. Dit kan je al erg helpen met het beginnen met drummen en zo heb je gelijk al 12 stapjes voor.

Waar wacht je nog op? Vraag nu een gratis proefles aan en kom ervaren hoe leuk drummen kan zijn!

Gratis proefles aanvragen